Permanent hårborttagning

Vår lasermaskin som innehåller tre olika varianter av laser i samma maskin. Kombinerar 3 laservåglängder: 755 nm – 810 nm – 1064 nm i ett enda innovativt handstycke för att ta bort hår. Dessa är inriktade på permanent hårborttagning i olika vävnadsdjup. Kombinationen av absorption och penetrationsnivåer med dessa tre olika våglängder ger dig hög säkerhet och snabba resultat för permanent hårborttagning.

– Smärtfri behandling.
– Kan användas för alla hår och hudtyper.
– 100% Garanterat resultat.
– Behandling går med expressfart.
– Behandla säkert på alla områden.
– Mycket kraftfull kyla.
– Behandla kunder året runt även på sommaren.

 

3 VÅGLÄNGDER I SAMMA HANDENHET

 

ALEX 755NM VÅGLÄNGD

Alexandrite våglängd erbjuder mer kraftfull energiabsorption av melanin kromoforet, vilket gör den idealisk för det bredaste utbudet av hårtyper , speciellt för särskilt ljust och tunt hår. Med mer ytlig penetration, 755nm våglängd behandlar utbuktningen av hårsäcken, och är speciellt effektiv för ytliga inåtväxande hår i områden som ögonbryn och överläpp.

 

SPEED 810NM VÅGLÄNGD

Den klassiska våglängden i laser hårborttagning, är 810nm våglängd, erbjuder djup penetration av hårsäcken med hög genomsnittlig effekt, hög repetitionsfrekvens och en stor 2 cm punktstorlek för snabb behandling. 810nm har en måttlig melanin absorption nivå som gör det säkert för mörkare hudtyper. dess djupa penetrerande egenskaper behandlar utbuktningen och hårsäcken runt håret medans måttligt penetreringsdjup är idealiskt för behandling av armar, ben, kinder och skägg.

 

YAG 1064nm VÅGLÄNGD

YAG 1064 våglängd kännetecknas av lägre melanin absorption, vilket gör det en fokuserad lösning för mörkare hud typer. Samtidigt erbjuder 1064nm den djupaste penetrationen av hårsäcken, samt behandla djupt inbäddad hår inom områden såsom hårbotten, armhålor och intima områden. Med högre vattenabsorption genererar en högre temperatur, införlivandet av 1064nm våglängd ökar den termiska profilen för den totala laserbehandlingen för mest effektiva hårborttagning.